Medische Directeur

Contract : Zelfstandige basis

Werkregime : Deeltijds

Talenkennis : NL/FR

Functie

Europ Assistance Belgium is momenteel op zoek naar een ervaren en gemotiveerde geneesheer en Medische Directeur om het lokale medische team van artsen en verplegers/verpleegsters, dat ondersteuning biedt aan de operationele interventies van het bijstandsplateau, aan te sturen en te omkaderen.

Daarnaast zorgt de kandidaat voor het behoud van de deskundigheid en het hoge performantieniveau in de samenwerking met andere diensten van het bedrijf.

Verantwoordelijkheden

Volgende taken behoren tot je verantwoordelijkheden:

  • uitvoeren van taken van Geneesheer Regulator 
  • waken over en opvolgen van de kwaliteit van de geleverde diensten
  • beheren van de medische ploeg
  • minstens 1 dag per week besteden aan projecten van medische aard

De Medische Directeur aanvaardt eveneens deel te nemen aan administratieve en commerciële activiteiten die hem/haar door de directie gevraagd worden.

Profiel

Naast de competenties en de kwaliteiten die vereist zijn voor het uitoefenen van de functie van Geneesheer Regulator, verwachten we van de kandidaat eveneens leiderschapskwaliteiten.

De Medisch Directeur rapporteert aan de General Manager van Europ Assistance Belgium voor alle administratieve aspecten. Hij/zij heeft een functionele rapporteringslijn naar de Medische Directeur van de Europ Assistance Group.  

 

Aanbod

De activiteiten van geneesheer regulator worden verloond conform de voorwaarden van toepassing voor de Geneesheer Regulator.

De medisch-administratieve taken zoals hierboven beschreven, worden eveneens verloond conform de van kracht zijnde normen binnen de sector van dringende medische bijstand.

Plaats van tewerkstelling

Beroepsfoto

Contact HR

Contact HR
Claire Linard & Jolande Hallemans

Tel : 02 533 77 92

E-mail : Email Stel een vraag

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget, onze bijstand voor de woning en in de thuiszorg verlichten uw dagelijkse bekommernissen. Europ Assistance biedt steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Europ Assistance