Joboverzicht Studentenjobs

1 Job

Student bijstandsverlener

Ben je op zoek naar een niet-alledaagse studentenjob waarin je je talenkennis en je organisatietalent kan benutten?

Een job die je toch nog de mogelijkheid biedt andere ...

Contract:Jobstudent

Werkregime:flexibel +/- 35u per week

Periode:Juli - Aug - Sept

Talenkennis:NL/FR/Engels

Niet de juiste vacature gevonden?

Staat voor u de juiste vacature er niet bij? Aarzel niet en bezorg ons uw spontane sollicitatie! Onze HR afdeling bekijkt daarna of er op korte of lange termijn mogelijkheden zijn binnen de organisatie en houdt u op de hoogte.

Studentenjobs bij Europ Assistance

Vele studenten zoeken tijdens de vakantieperiode de mogelijkheid om een centje bij te verdienen. Net tijdens deze vakantieperiodes heeft een bijstandsorganisatie als Europ Assistance meer werkkrachten nodig. Aangezien veel meer mensen met vakantie vertrekken, schiet het aantal oproepen voor bijstand flink de hoogte in.


Europ Assistance zoekt voornamelijk werkkrachten tijdens de zomervakantie, maar ook tijdens de andere schoolvakanties en tijdens het jaar zijn jobstudenten welkom. Ben je nieuw in dit bedrijf? Dan kan je enkel beginnen tijdens de zomervakantie, wanneer de rekruteerders je profiel zullen testen. Geen paniek, ze willen enkel achterhalen of je zowel het Nederlands als het Frans goed genoeg beheerst, en of je in staat bent om juist te handelen in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld wanneer je de telefoon opneemt: versta je wat de klant zegt en kan jij jezelf verstaanbaar maken? Hoe zou jij het probleem van de klant aanpakken? Na je selectie, zal je tijdens de eerste twee dagen opgeleid worden. Tijdens de rest van de maand word je goed begeleid door een coach. Zo lever je ongetwijfeld goed werk.

Waarom werken bij Europ Assistance?

Een job bij Europ Assistance is in de eerste plaats zeker niet slecht betaald. Daarnaast is de voldoening die je uit je werk kan halen een zeer grote troef. Je werkt in een dynamische werkomgeving en vervult dezelfde functie als de vaste werknemers. Je neemt namelijk oproepen aan van mensen die bijstand nodig hebben, en je helpt mee om de nodige regelingen te treffen. Wil jij ervaren hoe het is om een verantwoordelijke functie te hebben in een bedrijf? Laat de kans je niet ontglippen om professionele ervaring op te doen, en meld je aan bij Europ Assistance! Doe je het goed, dan mag je misschien tijdens het jaar als jobstudent komen werken, of wie weet later ook als vaste werknemer.

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget, onze bijstand voor de woning en in de thuiszorg verlichten uw dagelijkse bekommernissen. Europ Assistance biedt steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Europ Assistance